СОБА 3

-

двокреветна соба

-

ТВ

-

заједничка кухиња

-

заједничко купатило

-

Бежична интернет конекција

-

24 сата

топла и хладна вода

 

 

 

 

Copyright - Apartmani Ivetic,2009.